Önceki dönem Milli Savunma Bakanı, AK Parti Kayseri milletvekilimiz Sayın Hulusi Akar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Sayın Fatih Üzüm, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Sayın Selçuk Melekoğlu ve AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri Odamızı ziyaret etti. Ziyarette TESKOMB Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Alan, odamız yönetim ve denetim kurulu üyeleri, oda başkanlarımız ve sanayi esnaflarımız da yer aldı.

Oda Başkanımız Şeyhi Odakır, başta Sayın Bakanımız Hulusi Akar olmak üzere misafirlerimize yapmış olduğumuz ve yapılması planlanan projelerimizi aktardı. Bunun yanı sıra esnafımızın taleplerini iletti. Başkan Odakır, ilgi ve alakaları için Sayın Akar beyefendiye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.